Autóüveg fóliázás

Hivatalos LLumar Partner

LLumar Partnerként kizárólag a világpiac-vezető LLumar üvegfóliákkal dolgozunk. A fóliázásról a magyar jogszabályoknak megfelelően plasztikkártyás műbizonylatot állítunk ki.

Mire jó az autóüveg fóliázás?

A legtöbben már régóta nem a sötétítés miatt keresik az autóüveg fóliákat. Az autófóliák számos előnyös tulajdonsággal rendelkeznek köszönhetően a folyamatosan fejlődő gyártás technológiáknak… Lássuk mik is ezek a tulajdonságok:

Hővédelem

Több típusú LLumar fólia is kínál kiemelkedő hővédelmet. Gyártástechnológiától függően két fajta hővédő fóliát különböztethetünk meg: a fémszórt és a nano-kerámia technológiás autófóliákat. A fémszórtnál, mikroszkópikus fém szemcséket juttatnak a fólia felületére, melynek köszönhetően visszaveri a nap káros sugarait. A nano-kerámia technológiánál fém helyett kerámia részecskéket használnak. 

UV védelem

A LLumar fóliák minőségi alapanyaguknak köszönhetően 99%-os mértékben visszaverik a nap káros UV sugarait. Az UV sugarak nagy mértékben károsíthatják az ember bőrét, de leginkább a gyermekek vannak kitéve ennek a veszélynek.

Sötétítés

Van, aki a kíváncsi tekintetek ellen keres megoldást. A LLumar fóliáknak erre is van természetesen megoldása, termékeink több árnyalatban kaphatóak. A legsötétebb fóliáink kevesebb, mint 5% fényt engednek át az üvegen.

Biztonság

Kifejezetten biztonsági célból gyártott fóliákat is megtalál kínálatunkban. Ezek a termékek baleset esetén egyben tartják az üvegszilánkokat, nem hagyják, hogy berobbanjon az üveg az utastérbe.

LLumar ATR Sorozat

A LLumar ATR sorozat az egyik legnépszerűbb, kiváló ár-érték arányú autófólia. Kiemelkedő hővédelmet biztosít, megfizethető áron. Az ATR sorozat szabályosan telepíthető az utastér melletti oldalüvegekre, és a hátsó szélvédőre.

Típus

Hővédelem

UV védelem

Sötétség

ATR 05

70%
99%
95%

ATR 15

53%
99%
85%

ATR 20

48%
99%
79%

ATR 35

44%
99%
62%

LLumar AIR Sorozat

A LLumar AIR sorozat szabályosan telepíthető, akár a vezető melletti oldalüvegekre és az első szélvédőre is. Ezek a fóliák szinte teljesen átlátszóak (ezért telepíthetőek a jogszabályok szerint az első üvegekre), nem sötétítenek, mégis érzékelhető hővédelmet biztosítanak.

Típus

Hővédelem

UV védelem

Sötétség

AIR 80

44%
99%
33%

AIR 90

28%
99%
14%